19.10.06

Siirtykää betaan

Vaikka en ole kummoinen nörtti, niin on sanottava, että Bloggerin betaversio on huomattavasti edeltäjäänsä edistyneempi. Sen lisäksi, että postituksiaan pystyy ryhmittelemään luokkiin ja nämä luokat on helposti poimittavissa tarkasteluun, myös vanhat postit (blog archive) on helppokäyttöinen. Dashboardissa blogin halllinnointi on myös vaivattomampaa. Bloggerin ongelma oli juuri tuo vanhojen postien hukkuminen arkiston tekstimassaan. Jos halusit etsiä jotakin vanhaa tekstiäsi, sitä oli vaikea löytää. Nyt siihen on tullut kaksikin parannusta. Erityisesti pidän tästä luokittelun (labels) mahdollisuudesta. Olin jo siirtymässä vuodatus.netin käyttäjäksi, kun siellä on tuo tekstien luokkiin jako ollut mahdollista. Mutta tällä erää tarve siihen on poistunut.

Siirtykää betaan. Siirtykää betaan. Syökää kanaa. Siirtykää betaan.

5 kommenttia:

Kimmonkamera kirjoitti...

Kanaa on syöty ja vähän muutakin. Siirryin myös betaan. Kiitos vinkistä.

Tuomo Lindgren kirjoitti...

Onneksi olkoon. Mielestäni asia oli markkinoimisen arvoinen.

Marikki Kuusi kirjoitti...

Joo siirtykää vaan, jos ette ole Mac ihmisiä. Macille beta ei vielä pelitä!!!!

Tuomo Lindgren kirjoitti...

Mitä ihmettä! Minulla on mac ja samoin ymmärtääkseni Kimmolla??? Mutta eihän tuo edellinenkään versio toiminut yhtä hyvin macissä.

Tuomo Lindgren kirjoitti...

Mulla macissa firefoxin selain näyttää paremmin 'postin muokkaustilan' kuin safari. En tiedä pitäiskö siirtyä kokonaan firefoxin käyttäjäksi. Safaria on vaan ollut mukavampi muuten käyttää, kun siihen on tottunut.