29.8.07

Lomat takana syyskausi alkaa

Tänään oli ensimmäinen työpäivä parin viikon loman jälkeen. Vaimolla tämä päivä oli viimeinen työpäivä. Nyt syyskuun aikana hän tekee gradun loppuun ja lokakuun loppuun mennessä pitäisi ns. 'nahkagradu' olla valmis. Eli perheemme muonavahtuuteen odotetaan yhden henkilön lisäystä. Hyvästi siis hyvät yöunet ja tervetuloa uudet äänet ja tutut tuoksut.

Työt alkavat iloisin mielin ja uusin suunnitelmin. Tai oikeastaan suunnitelmia tehdään vasta. Niitä olisi pitänyt toki tehdä jo aikaisemmin. Kevät tuntuu vain sujahtavan liian äkisti ohitse. Olisi opittava täyttämään kevään kalenteria tulevan lukuvuoden suunnitelmien osalta ajoissa. Tyhmästä päästä kärsii koko ... ruumis. Meinasin sanoa seurakunta, mutta sellainen kielikuva ohjaisi syyttävän sormen väärään päähän.

6 kommenttia:

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Onnea jo etukäteen!

-gs

Anonyymi kirjoitti...

Onnea etukäteen minultakin.

Tuomo Lindgren kirjoitti...

Kiitos! Menestystä myös teidän taipaleillanne.

Marikki Kuusi kirjoitti...

Ahkeralta kuulostaa tuo vaimo. Eikös sitä loppuraskaudesta jotkut tapaa ihan vain lepäillä ja kerätä voimia...? Onnea hänelle joka tapauksessa gradun loppuun saattamiseen ja teille kaikille noihin muihin tuleviin suloisiin ja haastaviin vaiheisiin.
(Meilläpäin tahti on yhtä kuukautta hitaampi, eikä gradua ole tekeillä äitiysloman aluksi - mutta muutama muu teksti kuitenkin... Kolmas vauva siis tulossa marraskuussa.)

HeidiR kirjoitti...

Nahkagradu! Mainio uusi sana.

Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Tuomo Lindgren kirjoitti...

Kiitos marikki ja heidir. Gradun loppuun saattaminen olisi tietysti hyvä saada ennen lapsen syntymää. Sen jälkeen se voi olla vähän turhan konstikasta. Mutta aina ei tiedä miten asiat etenevät. Onneksi olkoon myös teille. Marraskuu on hyvä kuukausi. Itsekin olen marraskuun lapsi.

Nahkagradu on lainasana opiskeluni ajoilta. Se ei ole oma kesksintöni - luultavasti olen kuullut sen noin 15 vuotta sitten Helsingissä... Eli ei aivan uusi sana.