3.9.07

Puujalka miettii wordpressiin siirtymistäOlen haikaillut hieman toimintaympäristön vaihtamista bloggerista wordpressiin. Miltä vaikuittaisi tällainen Puujalka? Periaatteessa koko blogin sisällön pitäisi pystyä siirtämään napin painalluksella, mutta enpä ole saanut sitä onnistumaan. Olen niin laiska näissä nettihommissa, että en jaksa ottaa selvää kaikista asiaan kuuluvista seikoista, jotta tuon homman osaisin oikein tehdä. Turhaannun vain, kun homma ei toimi heti parilla ensimmäisellä yrittämisellä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sinulla tuossa blogin siirrossa mättää? Jos voisit laittaa virheilmoituksen tms. esille niin katsotaan josko osaisin auttaa, minulla vanhan blogini tiedot siirtyivät kiltisti bloggerista wordpressiin. Tosin jotain pientä jippoilua jouduin tekemään, mutten enää muista mitä.

HeidiR kirjoitti...

Hmmm... Tuosta Puujalasta tulee mieleen tämä blogi:

http://auringonkukkametsa.wordpress.com/

Anonyymi kirjoitti...

Olen joskus yrittänyt lähettää kommenttia jollekin wordpressiin. Näytti vaativan sähköpostiosoitteen, ainakin siinä tapauksessa.Samoin kysyi uudestaan nimeä, vaikka niminerkkini siihen laitoinkin. Kokeilen nyt wordpress-sivuillesi lähettämistä eli kelpaako ilman osoitetta.

Tuomo Lindgren kirjoitti...

Kiitos johannes ja mm mielenkiinnosta ongelmani kanssa. Jotakin wordpress on jo ottanut materiaalista sivulle. Nyt olen ollut muissa puuhissa eikä minula ole ollut aikaa työstää tätä blogijuttua.

Heidir - varmasti samanlaisia ulkoasuja on muillakin ihmisillä. Tuo kuva kuuluu niiden valmiiden mallien joukkoon, joita wordpressilla on tarjota. Bloggerissa on ihan sama juttu. Perusmalleja on tietty rajallinen määrä. Ahkerat ja kyvykkäät muokkaavat ulkoasua persoonallisemmaksi ja ehkä hankkivat sopivamman taustakuvan tms.

Hyvää syksyä jokaiselle teistä. Ja kiitos että olette olemassa.

HeidiR kirjoitti...

Ole hyvä ja kiitos, Tuomo.

Luin aluksi, että hyvää syksyn jatkoa, aivan kuin olisit menossa jonnekin..

Et kai?

Mutta syksy tosiaan on. Keltaisia lehtiä sataa.

HeidiR kirjoitti...

Käy hakemassa Schmooze-palkinto blogistani!

Tuomo Lindgren kirjoitti...

Kiitos heidi palkinnosta. Minulla on ollut onnea, kun voitin ässäarvallakin 3,50 €

Täällä muuten ei sada vielä keltaisia lehtiä. Siinä mielessä syksy ei ole vielä päässyt käyntiin. Mutta siellä pohjoisessa asiat ehkä ovat jo toisin.