20.8.07

"Julkkissukulaiset"

My cool celebrity look-alike collage from MyHeritage.com. Get one for yourself.Heidin sivulta löysin linkin erikoiselle sivustolle. Tämä on täyttä hömppää, mutta koska kyseinen kuva tuotti niin sopivaisia tuloksia, niin tämä on kiva laittaa näytille. Jutun idea on siinä, että "julkkisrobotti" hakee lataamasi kuvan perusteella yhtäläisyyksiä julkkisten kuviin. Heidin sivulta voi tehdä hyvän havainnon. Jos lataat kuvan, jossa naurat hampaat valkoisena, myös julkkiskuvat ovat suu auki.

Kuva minusta on vaatimattomasti kymmenen vuoden takaa. Uudemmilla kuvilla tulos olisi jotakin julkkissimpanssi Cheetan ja animaatiosankari Homer Simpsonin tasoa.

Mitä tulee David Beckhamiin on tietysti sanottava, että jalkapallo oli minun nuoruuteni harrastus ja kikkailuennätykseeni jotakuinkin 316.

2 kommenttia:

HeidiR kirjoitti...

Oh, ei ihme, että halusit kokoelman esille. ;)

Nyt voit ihan hyvällä perusteella olevasi David Beckhamin näköinen. Jos joku ei usko, niin on todisteita, mitä näyttää.

Oikeastikin, on kyllä samaa näköä.

Tuomo Lindgren kirjoitti...

Enpä näistä todisteista tiedä.
Tuli mieleeni isän suvussa kulkeva tarina. Arttu-pappa oli Kankaanpään Soikan poikia. Jotkut kehuivat komeaksikin. Mamma taas oli tämän tästä riidoissa ukkonsa kanssa ja haukkui miestään silloin rumakuonoksi. Arttu lähti kävelylle ja tuli lopulta takaisin. "Kuule Aino. En ole sinulle ollenkaan vihainen. Kun katsoin itseäni peilistä, niin huomasin, että oikeastaan olean oikein korea poika."

Vaikka nuorena olisi kehuttu kauniiksi, niin joka tapauksessa tie kulkee jokaisella rumakuonon suuntaan - komea on ehkä vain omasta mielestätän. Ja hyvä sekin. Mitä tulee sisäiseen kauneuteen - se voi säilyä pidempään, jopa kehittyä paremmaksi. Anonyymi nettikirjoittelu taitaa tosin päästää ihmisestä helpommin aggressiivisen puolen esille.